Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 11 år
Mødedag/tid: 
Tirsdag 18.30-20.00
P6170061

Juniorer

Juniorgrenen i Skovlundespejderne er for børn mellem 10 og 12 år (4.-5. klasse). Vi mødes i spejderhytten på Ejbyvej 109, 2740 Skovlunde, hver tirsdag kl. 18.30 – 20.00.

Møderne

Til hvert møde har vi tøj på som passer til vejret, for vi er næsten altid ude. Som juniorspejder laver vi mange udfordrende aktiviteter. Vi bygger med rafter, lærer at orientere os i naturen, laver mad over bål og meget andet.

Turene

Vi tager på vandretur, hvor vi sover i shelter, møder andre spejdere fra divisionen (samme område) og ikke mindst tager vi på en årlig sommerlejr – disse indeholder alle aktiviteter som mad over bål, sove og orientere os i naturen.

Naturen er rammen for de fleste af vores aktiviteter, hvor junioren lære at bruge deres evner og kræfter i naturens omgivelser med respekt for planter og dyr, og de kræfter naturen selv besidder. Arbejdet i og med naturen giver udfordringer, der udvikler den enkelte spejder og styrker kammeratskabet.

Hvordan bliver du juniorspejder?

Hvis du kunne tænke dig at blive juniorspejder hos Skovlundespejderne, er velkommen til at være med til nogle møder, inden du bestemmer dig for om spejder er noget for dig. Man kan godt starte som spejder midt i et skoleår.

Med spejderhilsen

Juniorlederne